Update Corona; Fysio-Brielle sluit tijdelijk de deuren – Fysio-Feenstra – Brielle

Update Corona; Fysio-Brielle sluit tijdelijk de deuren

Update Corona; Fysio-Brielle sluit tijdelijk de deuren

Beste Cliƫnt,

Middels dit bericht willen we u op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen in onze praktijk rondom het Corona virus.

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren zien we ons helaas genoodzaakt om de deuren van Fysio-Brielle tijdelijk te sluiten. Dit betekent echter niet, dat wij niet meer voor u klaar staan. Er is een oproep gedaan om voornamelijk fysiotherapeutische zorg op afstand te leveren. Daarom zijn wij bereikbaar via telefoon , e-mail en/of videobellen. Tenzij medisch noodzakelijk of in overleg met arts of specialist. U kunt ons altijd bellen voor het bespreken van de mogelijkheden.

Onze aangepaste telefonische openingstijden:

Afsluiting

Dit is een zakelijk bericht wat ons uiteraard persoonlijk erg raakt. We vinden het heftig om kort na de overname de deuren tijdelijk te moeten sluiten en hebben hier uiteraard veel moeite mee. Echter gaat gezondheid altijd voor! We gaan onze tijd goed benutten en richten ons op het verbouwen en verbeteren van Fysio-Brielle. Hierdoor hopen we u straks nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Fysio-Brielle

 

Publicatiedatum: 24-03-2020


« Terug naar het overzicht