Tarieven – Brielle

Tarieven

Tarieven

Met alle zorgverzekeraars heeft Fysio-Feenstra contracten afgesloten. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan vergoedt uw verzekeraar de fysiotherapie en/of manuele therapie volgens de bijbehorende polisvoorwaarden. Of klik hier.

Voor patiënten die géén aanvullende verzekering hebben afgesloten, zijn de onderstaande tarieven van toepassing. Ook wanneer uw aanvullende verzekering niet (meer) toereikend is, krijgt u een nota toegestuurd.

Zitting Fysiotherapie € 35,00
Zitting Fysiotherapie aan huis € 48,00
Zitting Manuele therapie € 50,00
Zitting Manuele therapie aan huis € 63,00
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek € 60,00
Intake en onderzoek zonder verwijzing € 47,00
Intake en onderzoek zonder verwijzing aan huis € 60,00
Intake en onderzoek met verwijzing € 49,00
Intake en onderzoek met verwijzing aan huis € 62,00

Declaratie zorgverzekeraar

Fysio-Feenstra heeft overeenkomsten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Wij versturen uw factuur rechtstreeks naar uw verzekeraar in de volgende gevallen:

Voldoet uw behandeling niet aan één van bovenstaande voorwaarden? Dan sturen wij u een factuur. Bij uw eerste bezoek dient u uw verzekeringspas en legitimatiebewijs te tonen. Wordt de behandeling wel door uw verzekeraar gedekt, maar beschikken wij niet over de juiste verzekeringsgegevens, dan zijn wij ook genoodzaakt de rekening naar u te sturen.

Kosten shockwave

Bij gebruik van het shockwave apparaat wordt er €15,00 extra per behandeling bij u in rekening gebracht. Dit bedrag wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Kosten verzuim
Bent u verhinderd voor een afspraak? Zorg dat u minimaal 24 uur van tevoren afzegt, anders zijn wij genoodzaakt de kosten daarvan bij u in rekening te brengen. Afzeggen kan telefonisch (0181-414241, eventueel inspreken op de voicemail) of per e-mail: info@fysio-feenstra.nl